Rockgrupp

Nu har Musikskolan startat upp rockgrupper dit man kan anmäla sitt intresse även om man inte tar spellektioner på Musikskolan. Det kostar 520kr/termin för att vara med i en rockgrupp, men för dig som redan tar spellektioner på musikskolan är rockgruppen gratis.

I rockgruppen kommer du att få lära dig att musicera med andra, scenframträdande och givetvis att spela olika genrer så som pop, rock, blues, hårdrock etc. Undervisning sker under sen eftermiddag/kväll ca kl 16-19 och varje lektion är 40 min lång. Eleverna kommer att delas in i grupper efter ålder och spelnivå och givetvis efter rockgruppens instrumentsättning.

Rockgruppen kommer även att ha som mål att genomföra konserter under läsårets gång.

Sökande elev bör ha spelmässiga förkunskaper på sitt instrument. Musikskolan har som krav att eleven har tillgång till ett instrument för regelbundet övande. Guitar Hero- och Rockband-instrument räknas EJ!

Stefan Nielsen kommer att leda rockgrupperna. Han har många års erfarenhet av att spela i olika band och att spela in i studio. Just nu spelar Stefan i metalbandet Chained.

Instrumentsättning:
Sång
Elgitarr
Bas
Keyboard/Piano alt en extra elgitarr
Trummor

Lärare som undervisar inom detta: