Blanketter

Anmälan
OBS! För att deltaga i undervisningen fordras tillgång till instrument i hemmet. Ett begränsat antal blås- och stråkinstrument finns att hyra på musikskolan till en avgift av 250 kr/termin.

Bekräftelse kan av administrativa skäl EJ skickas ut. Musikskolan kontaktar eleven när undervisningen kan börja. En del instrument är det många som vill spela, då upprättas en väntelista efter instrument och anmälningsdatum.

Avgiften är 520 kronor/termin. Faktura skickas efter andra lektionstillfället. Kör och orkester ingen avgift. Meddelande att elev slutar skall ske skriftligt. Inkommer avanmälan senare än 24 september respektive 1 februari, måste avgiften för terminen betalas.

Som elev i musikskolan är du automatiskt medlem i Riksförbundet Unga Musikanters (RUM) Lokalavdelning i Oskarshamn. Medlemskapet innebär att eleven kan söka bidrag till kurser anordnade av RUM. Du får dessutom medlemstidningen RUMBA. Meddela musikskolans expedition om du inte vill vara medlem.
PDF: Anmälan.pdf (1.26 MB)

Rockgrupp
PDF: anmälan_rockgrupp.pdf (6.78 MB)

Avanmälan