Oscar Symphonic Band

Hit siktar man efter några års spelande. Vi är en blåsorkester med ca 30 elever från musikskolan åk. 7 och uppåt samt elever från gymnasieskolans estetiska program. Även blåslärarna finns med i detta glada gäng.

En symphonisk blåsorkester består av blåsinstrument samt slagverk. Ambitionen är att det skall vara kul att spela, men samtidigt låta bra, och för det mesta så gör det faktiskt det.

Den här orkestern gör en del resor. Vi har varit på Gotland flera gånger och de senaste åren har vi vågat oss ut lite längre bl.a. till Finland, Tyskland och England.

Vi träffas på måndagar 16:00-17:00 i Koncertsalen på Oscarsgymnasiet.

Ledare för orkestern är Leif Camnerin. Till sin hjälp har han Eric Bulmer samt Pähr Fager.

Lärare som ansvarar för detta: