Dansmix: Åk 2-3 och åk 4-6, välj tid och lokal som passar.
På dessa lektioner får du prova på många olika stilar, t ex jazzdans, showdans, balett och modern dans. Du kommer även att få prova på att improvisera samt att själv skapa korta danskombinationer. Här ligger fokus främst på dansglädje och att lära känna dansen som konstform.

Klädsel: Valfria träningskläder som tillåter rörelse. Vi dansar barfota. Har du långt hår bör detta vara uppsatt.

Jazz- och showdans: Åk 7-9 Tisdagar kl. 18.30-19.30 Folkhögskolans gymnastiksal
En kavalkad av olika stilar inom jazzen. Du gör en kortare uppvärmning för att sedan röra dig över rummets diagonal och lära de grundläggande rörelserna och stegkombinationerna inom jazzen. Du kommer även att få lära dig en kortare koreografi.

Vi kommer också erbjuda Killdans, Barndans, Barnbalett och Musikal under 2018!

(14/03-2018)
All verksamhet igång!
Nu har all verksamhet satt igång och det är elever i alla grupper förutom för teatern i Figeholm som nu ställts in. Hoppas på aktivitet där till nästa termin.

(12/12-2017)
FÖLJ OSS!